Over SecureCircle

AFSPRAAK MAKEN VOOR EEN GRATIS INTAKEGESPREK

SecureCircle

SecureCircle is een onderdeel van JM-MC en is opgericht om de kleine ondernemer te ontzorgen met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Persoonsgegevens zijn privé en als een organisatie/bedrijf die gegevens bezit, vinden wij dat deze daar goed en zorgvuldig mee om moet gaan. Goed beveiligen van persoonsgegevens begint bij nadenken en gezond verstand gebruiken.

Waarom

Vanaf een jaar geleden groeide de vraag naar informatie en diensten m.b.t. de AVG. AVG diensten. Veel grote en middelgrote bedrijven namen daarin al vroeg stappen en huurden, vaak dure consultancy bedrijven in om hen te begeleiden met de AVG implementatie. Maar wij zagen ook dat de kleine ondernemer achter bleef en hebben dat onderzocht. Het bleek al snel niet te gaan om laksheid maar meer om gebrek aan informatie en een gezonde terughoudenheid in het maken van (extra) kosten. Dit zette ons aan het denken en wij kregen het idee dat het anders en beter kon. Daaruit voortvloeiend is deze SecureCircle ontstaan waar we super trots op zijn.

Onderscheidend

Er zijn veel bedrijven die ‘iets met AVG’ aanbieden. Vaak richten zij zich op grote bedrijven met het daarbij behorende en vaak langdurige offertetraject. SecureCircle is daarentegen de enige die een concrete dienst aanbiedt waarbij de kosten direct duidelijk zijn. Daar zijn we heel open in en onze tarieven staan gewoon op onze website. Ook zijn wij 1 van de weinige dienstverleners die zich richt op Het MKB. Dit is in onze ogen een vergeten groep maar wij vinden het belangrijk dat ook Het MKB recht heeft op goede service op het gebied van de AVG.

Expertise

Onze grootste kracht is dat wij vanuit onze IT achtergrond de ICT goed begrijpen. Dit hebben we gecombineerd met kennis over de nieuwe Europese wetgeving. Door deze 2 kennis gebieden te combineren zijn wij als geen ander in staat om de knelpunten en risico’s bij klanten snel in te schatten en daarover te adviseren. Ook technische oplossingen zijn voor ons geen onbekende en daar kunnen wij de klant uitstekend in adviseren of helpen.